Prezentujemy na łamach rap-news.eu najnowszy teledysk pod naszym patronatem, zrealizowany do utworu – „Gdzie są” duetu Azet x Seo. Produkcją bitu zajął się W!Beat, natomiast skrecze/cuty to dzieło – Dj Samiryi.

Rap: Azet, Seo
Mix/master: Dj Samiryi
Realizacja video: BC Records

Azet – Katowice rocznik 80 swoją historię z kulturą hip hop zaczął w szalonych latach 90 jako freestylowiec i drobny graficiarz fanatyk rap brzmienia.

Dyskografia:
2000r. SDS-Projekt własny(Kaseta demo)
2001r. Pakt Południa – Nielegal Ekstraklasa
2005r. Pakt Południa – Zjednoczenie Stref 2008r.Pakt Południa – Operacja Mesjasz
2012r. Azet – Innowacja Projekt
2015r. EsdwadEthugz – TERAPIA

Azet udziela się także solowo w planach 2 solowa płyta jak i na produkcjach innych MC!*

PODZIEL SIĘ

ZOSTAW ODPOWIEDŹ