Prezentujemy na rap-news.eu zapowiedź teledysku zrealizowanego do utworu: Azet / Seo – „Gdzie są?”, który pod naszym patronatem już 30. kwietnia ujrzy światło dzienne!

Scratch, cuty: Dj Samiryi.
Realizacja Nagrania: MaxFlo Studio.
Produkcja: W!Beat.
Realizacja video: BC Records

Azet – Katowice rocznik 80 swoją historię z kulturą hip hop zaczął w szalonych latach 90 jako freestylowiec i drobny graficiarz fanatyk rap brzmienia.

Dyskografia:
2000r. SDS-Projekt własny(Kaseta demo)
2001r. Pakt Południa – Nielegal Ekstraklasa
2005r. Pakt Południa – Zjednoczenie Stref 2008r.Pakt Południa – Operacja Mesjasz
2012r. Azet – Innowacja Projekt
2015r. EsdwadEthugz – TERAPIA

PODZIEL SIĘ

1 KOMENTARZ

ZOSTAW ODPOWIEDŹ